Τετάρτη 28 Μαΐου 2008

Ταλαιπωρία δίχως νόημα και πάλι!

Λήγουν την Παρασκευή οι αιτήσεις για τους ωρομίσθιους και αναπληρωτές καθηγητές για το σχολ. έτος 2008- 2009. Στο κτίριο της Σαπφούς λοιπόν χθες συνέβαινε το αδιαχώρητο. Δε λέω οι υπάλληλοι προσπάθησαν για το καλύτερο …πώς όμως γίνεται να εξυπηρετηθούν όλες οι ειδικότητες από μόλις τρία άτομα; Η μάλλον δύο αφού ο ένας μονίμως έκανε διάλειμμα; Δε θα αναφερθώ ιδιαίτερα σε όλους όσους: «Απλά μια ερώτηση να κάνω», γιατί απλά κι εγώ μια «αίτηση να δώσω!» θέλω. Υπάρχουν στην είσοδο «Πληροφορίες» κύριοι μου!
Και όλα αυτά στην εποχή του διαδικτύου, που όπως είπε και κάποιος αγανακτισμένος: «παπούτσια από Αμερική μπορώ να αγοράσω, μια αίτηση στο ΥΠΕΠΘ όμως ηλεκτρονικά, γιατί δε μπορώ να κάνω»; Ε, ναι ταλαιπωρία δίχως νόημα, που κάποια στιγμή πρέπει να λάβει τέλος και στη χώρα μας!
Και φυσικά χωρίς αυτό να σημαίνει ομαδικές απολύσεις!
ΕΛΕΟΣ! Γιατί να πρέπει να χάνουμε ένα ολόκληρο πρωινό για να παραδώσουμε μια αίτηση;
Μας ρωτούν αν μπορούμε να το διαθέσουμε; Η αν μπορούν να μας το χαρίσουν οι εργοδότες μας; Δεν περιμένουμε όλοι από αυτό, για να ζήσουμε, ούτε αυτό για να δουλέψουμε!

3 σχόλια:

Ttallou είπε...

Η εποχή του διαδικτύου δεν έχει έρθει ακόμα στην Ελλάδα (τουλάχιστον, σε ό,τι αφορά στη μισή Ελλάδα, δηλαδή, το δημόσιο ;) ).
Πάλι καλά που εξυπηρετούσαν δύο υπάλληλοι και όχι μία (1+1: Μία στο γραφείο και μία να τηλεφωνεί στη Σούλα για να της πει τα τελευταία νέα του Μάκη...)

Ttallou είπε...

ΥΓ: Κάπου το 'χω ξαναδεί αυτό το σχόλιο. Να δεις πού...

estellit είπε...

re sy den ntrepesai ligo?

mhpws to synanthses se erwthsh vuleuth?

xaxaxa!